Kefyras, 2,5% rieb.
Gyvas kefyro grybo raugas – ypatingai sveika, ilgina žmogaus gyvenimą: - išsaugo jaunystę, gerina atmintį, suteikia energijos, - normalizuoja žarnyno mikroflorą, skatina medžiagų apykaitą, gerina virškinimą, tinka laikantis dietos, - papildo organizmą vitaminais: gausu vitamino A, visų B grupės vitaminų, kalcio, jodo, geležies ir kitų naudingų medžiagų. - naudingas dantims ir kaulams. Skanus ir vertingas produktas, švelnaus skonio. 100% natūralus produktas.
Kefyre yra pieno rūgščių bakterijų bei bifidobakterijų, stabdančių ligas sukeliančių bei puvimo procesą skatinančių mikroorganizmų dauginimąsi. Kefyras aprūpina mūsų organizmą būtinosiomis maistingomis medžiagomis ir biologiškai aktyviais elementais (vitaminais, aminorūgštimis, peptidais ir kt.). Taip pat kefyras – tai puiki profilaktinė priemonė nuo žarnyno užkietėjimo ir storosios žarnos uždegimų.

Maistinė vertė (100 g)
Angliavandenių
5 g
Baltymų
3 g
Riebalų
3 g
Energetinė vertė (100 g)
Kalorijų
54 kcal
Kas yra KILO.lt?
Susidomėjai KILO.LT? Nebeatidėliok rytojui! Registruotis