Informacija:
Paruošimo laikas:virš 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 38 g
Baltymų - 34 g
Riebalų - 15 g
Energetinė vertė:
436 kcal.
» Ryžiai, ilgagrūdžiai - 40 g
» Juodieji pipirai - 1 žiūpsnelis
» Viščiuko blauzdelės - 2 vnt.
» Agurkai - 50 g
» Svogūnas (vidutinis) - 20 g
» Druska - 1 žiūpsnelis
» Česnakai (vidutinio dydžio skiltelė) - 1 vnt.
» Alyvuogių aliejus - 2 g
» Pomidorai - 50 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Vištieną įtrinti priekoniais. Lengvai apkepti su česnaku ir svogūnais. Užpilti vandeniu ir uždengus leisti pasitroškinti ant mažos ugnies apie 30-40 min. Ryžius išvirti. Pomidorą ir agurką supjaustyti .