Informacija:
Paruošimo laikas:virš 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 35 g
Baltymų - 46 g
Riebalų - 9 g
Energetinė vertė:
405 kcal.
» Miltai, kvietiniai - 1 valg.šaukštas
» Druska (juoduota) - 2 žiūpsnelis
» Krapai - 1 žiūpsnelis
» Kiaušiniai (vidutinio dydžio) - 1 vnt.
» Varškė, liesa, 0,5% rieb. - 180 g
» Svogūnas (vidutinis) - 1 vnt.
» Aliejus, saulėgrąžų - 1 ml
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais, dėti ant keptuvės su trupučiu aliejaus (geriausiai purškiamo) ir pakepinti iki kol suminkštės. Varškę ištrinti. Įmaišyti kitus priedus. Svogūnus dėti paskutinėj eilėj, išmaišyti. Supilti masę į kepimo indą. Kepti 180C apie 25-35 min kol apskrus paviršius. Skaniausia valgyti šiltą.