Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 15 min. iki 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 42 g
Baltymų - 33 g
Riebalų - 7 g
Energetinė vertė:
364 kcal.
» Rukola - 15 g
» Aliejus, saulėgrąžų - 5 ml
» Ryžiai, ilgagrūdžiai - 50 g
» Šaldytos jūrų lydekos - 150 g
» Salotų lapai - 30 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Keptuvę papurkšti purškiamu aliejumi, sudėti ten lydekoks file gabaliukus ir juos apkepti iki pageltimo.
Išsivirti ryžius, galima perplauti juos šaltu vandeniu, kad nesuliptų, dėti į lėkštę.
Šalia patiekti patinkančių salotų miksą!
Salotas galima apšlakstyti citrina ir alyvuogių aliejumi.