Informacija:
Paruošimo laikas:virš 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 32 g
Baltymų - 41 g
Riebalų - 15 g
Energetinė vertė:
413 kcal.
» Prieskoniai - 2 g
» Vištienos filė - 150 g
» Moliūgas - 150 g
» Jogurtas, 2,4% rieb. - 10 g
» Aitrioji paprika (čili), malta - 2 g
» Imbieras, maltas - 2 g
» Juodieji pipirai - 1 g
» Pomidorai, konservuoti, savo sultyse - 150 g
» Kokosų pienas - 40 ml
» Aitrioji paprika (čili), raudona - 20 g
» Alyvuogių aliejus - 5 ml
» Svogūnas (vidutinis) - 50 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Moliūgą, svogūnus, aitriasias paprikas supjaustome ir apkepame kol suminkštės. Vištieną supjaustome kubeliais, apibarstome maltu imbieru, pipirais, druska bei taip pat apkepame kartu su daržovėmis. Dedame susmulkintus konservuotus pomidorus su visomis sultimis, pilame kokosų pieną, sudedame pipirus, likusius prieskonius (indiškus) ir viską troškiname apie 15-20 min. Pagaminus įdedame šaukštelį natūralaus jogurto.