Informacija:
Paruošimo laikas:iki 5 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 12 g
Baltymų - 37 g
Riebalų - 3 g
Energetinė vertė:
226 kcal.
» Česnakai - 1 vnt.
» Pomidoras (vidutinis) - 2 vnt.
» Varškė, liesa, 0,5% rieb. - 180 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Nupjauti pomidorų viršūnėles ir išimti vidų, į pomidorų vidų dėti varškės masę, ant viršaus uždėti nupjautą pimidoro kepurėlę.
Varškės masė: liesą varškę pertrinti liesa grietine, įspausti česnaką ir čili prieskonių. Druskos dėkite pagal skonį.