Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 15 min. iki 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 36 g
Baltymų - 18 g
Riebalų - 22 g
Energetinė vertė:
423 kcal.
» Svogūnas (vidutinis) - 20 g
» Silkės file - 100 g
» Burokėliai - 50 g
» Bulvės - 100 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Išvirti bulves, supjausyti griežinėliais, jais išdėlioti lėkštę;
Uždėti ant bulvės jogurtinės grietinės sumaišytos su žalumynais;
ant padažo uždėti burokėlių masės (virtas burokėlis supjaustomas mažais kubeliais, į masę įmaišomas svogūnas, pabarstoma pipirais);
ant burokėlių masės dėti supjaustytą silkės filė, skanaus!