Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 5 min iki 15 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 20 g
Baltymų - 23 g
Riebalų - 30 g
Energetinė vertė:
432 kcal.
» Avokadas be kauliuko (pusė) - 1 vnt.
» Krapai - 10 g
» Jogurtas, 2,4% rieb. - 25 g
» Burokėliai - 110 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Silkę, burokėlius ir avokadą supjaustykite panašaus dydžio kubeliais. Paruoškite taurę. Pirmiausia į taurę suberkite susmulkintus burokėlius, tuomet avokadą. Ant viršaus suberkite silkės gabalėlius. Salotas pagardinkite natūralaus jogurto šaukštu ir papuoškite šviežiais krapais.