Informacija:
Paruošimo laikas:iki 5 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 44 g
Baltymų - 42 g
Riebalų - 6 g
Energetinė vertė:
406 kcal.
» Jogurtinė grietinė, 10% rieb. - 40 g
» Pomidoras (vidutinis) - 2 vnt.
» Juodieji pipirai - 1 žiūpsnelis
» Druska (juoduota) - 1 žiūpsnelis
» Paprika (vidutinio dydžio) - 0.5 vnt.
» Varškė, liesa, 0,5% rieb. - 180 g
» Agurkai - 1 vnt.
» Viso grūdo ruginė duona - 40 g
» Svogūnų laiškai - 20 g
» Svogūnas, rausvasis - 1 vnt.
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Papriką, agurką ir pomidorą supjaustykite nedideliais gabalėliais, svogūną smulkiai sukapokite. Svogūnų laiškus susmulkinkite, krapus smulkiai sukapokite.Visas paruoštas daržoves ir varškę sudėkite į dubenėlį. Sudėkite jogurtinę grietinę, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Gerai išmaišykite. Patiekite su riekele juodos duonos. Skanaus!