Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 5 min iki 15 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 40 g
Baltymų - 65 g
Riebalų - 15 g
Energetinė vertė:
568 kcal.
» Alyvuogių aliejus - 10 ml
» Pievagrybiai - 200 g
» Vištienos filė - 250 g
» Česnakai (vidutinio dydžio skiltelė) - 4 vnt.
» Druska - 2 g
» Juodieji pipirai - 1 g
» Morkos - 150 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Mažais gabaliukais supjaustyti vištienos krutinėlę. Sutarkuoti česnakus, juos bei alyvuogių aliejų ir medų supilti į įkaitintą keptuvę. Viską pamaišyti ir sudėti vištienos gabaliukus, juos apkepti. Vėliau sudėti tarkuotą morką, pjaustytus pievagrybius - viską patroškinti. Baigiant troškintis, įberti mėgstamų žolelių.