Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 5 min iki 15 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 9 g
Baltymų - 5 g
Riebalų - 14 g
Energetinė vertė:
185 kcal.
» Jogurtas, 2,4% rieb. - 50 g
» Pienas, 2,5% rieb. - 40 ml
» Česnakai (vidutinio dydžio skiltelė) - 1 vnt.
» Svogūnų laiškai - 20 g
» Alyvuogių aliejus - 2 ml
» Aitrioji paprika (čili), malta - 1 žiūpsnelis
» Avokadas be kauliuko (pusė) - 0.5 vnt.
» Druska - 1 žiūpsnelis
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Avokado, minkštimą gerai sutrinti. Tuomet į avokadų tyrę įpilti daržovių sultinio, ekologiško jogurto ir ekologiško pieno, alyvuogių aliejaus, sudėti susmulkintus laiškinius svogūnus, susmulkintą česnaką ir smulkiai supjaustytą arba maltą aitriąją papriką, įberti druskos ir viską labai gerai išplakti, kad neliktų gumulėlių. Papuošti galima petražolių lapeliais.