Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 15 min. iki 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 35 g
Baltymų - 14 g
Riebalų - 2 g
Energetinė vertė:
231 kcal.
» Sūris „Camembert“ - 10 g
» Bazilikai - 1 sauja
» Žirneliai žali - 200 g
» Vištienos sultinys - 100 ml
» Juodieji pipirai - 1 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Į daržovių sultinį sudėti žirnelius, įberti druskos, pipirų. Virti apie 5min., kol žirneliai suminkštės. Nukelti nuo ugnies, suberti bazilikų lapelius ir sutrinti su maisto smulkintuvu. Sriubą lėkštėje papuošt baziliko lapeliais, žirneliais ir melynuoju ar baltuoju pelėsiniu sūriu.