Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 5 min iki 15 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 19 g
Baltymų - 53 g
Riebalų - 15 g
Energetinė vertė:
428 kcal.
» Česnakai (vidutinio dydžio skiltelė) - 1 vnt.
» Krevetės - 180 g
» Sojos padažas - 15 g
» Kiaušiniai (vidutinio dydžio) - 2 vnt.
» Salotų Aisberg lapai - 100 g
» Salotų lapai - 30 g
» Agurkai - 100 g
» Pomidorai - 100 g
» Paprika, saldžioji, raudona - 50 g
» Paprika, saldžioji, geltona - 50 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Krevetes marinuojame su česnaku, druska, pipirais. Pjaustome daržoves, kelias minutes kepame krevetes kartu su supjaustytomis paprikomis. Iškepusias dedame į salotas, beriame druską, pipirus, užpilame majonezą, soją.