Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 15 min. iki 30 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 111 g
Baltymų - 18 g
Riebalų - 10 g
Energetinė vertė:
601 kcal.
» Avižiniai dribsniai - 80 g
» Vanduo - 180 ml
» Mėlynės - 60 g
» Bananai - 2 vnt.
» Cinamonas - 4 g
» Druska (juoduota) - 1 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Trintuvu sutrinkite sausus avižų dribsnius, į gautą masę įmuškite kiaušinį, įdėkite cinamono, šiek tiek druskos, vandens. Viską išmaišykite tuo pačiu trintuvu ir kepkite. Jeigu masė gavosi per tiršta - skieskite didesniu kiekiu vandens. Iškeptus blynus pagardinkite griežinėliais supjaustytais bananais, mėlynėmis.