Informacija:
Paruošimo laikas:nuo 5 min iki 15 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 63 g
Baltymų - 28 g
Riebalų - 4 g
Energetinė vertė:
401 kcal.
» Vištienos filė - 60 g
» Žirneliai žali - 10 g
» Grietinėlė, 10% riebumo - 20 ml
» Makaronai - 80 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Išvirti makaronus. Įkaitusioje keptuvėje pakepinti žalius žirnelius bei morkas, jiems apkepus - sudėti nusausintus makaronus ir viską kartu, atsargiai maišant sušildyti, po to užpilti grietinėle ir kepti tol, kol viskas sušils, neleidžiant užvirti grietinėlei. Recepte skaičiuojamas išvirtų makaronų kiekis.