Informacija:
Paruošimo laikas:iki 5 min.
Maistinė vertė:
Angliavandenių - 19 g
Baltymų - 21 g
Riebalų - 3 g
Energetinė vertė:
190 kcal.
» Krapai - 5 g
» Petražolės, šviežios - 5 g
» Kviečių trapučiai su sezamu ir joduota druska "Ustukių malūnas" - 3 vnt.
» Česnakai (vidutinio dydžio skiltelė) - 2 vnt.
» Varškė, liesa, 0,5% rieb. - 80 g
Nurodomas žalių (neapdorotų) produktų svoris. Išvirus 100 g ryžių, jie svers 250-300 g, nes sugers daug vandens. Mėsa ir žuvis po apdorojimo sveria mažiau. Bet visur nurodomas žalių produktų svoris.
Liesą varškę (gali būti grūdėta varškė) sumaišyti su smulkintomis žolelėmis, įtarkuoti česnako skilteles ir viską išmaišyti kartu su 2 šaukštais natūralaus jogurto. Viską tepti ant trapučio ir papuošti petražolės šakele. Esant būtinybei, galima pagardinti nedideliu kiekiu druskos.
Nuotraukos šaltinis: http://virtuve.seima.org/2011/05/sandwiches-with-curd-and-greens/