Nusprendžiau labiau susiimti ir pradėt sąžiningai sportuot! Kadangi orai pasidarė visai pakenčiami, galbūt būtų galima net apie bėgiojimą ar pasivaikščiojimus pradėt galvot :) O Jūs ar bėgiojate? :)
Sukūriau savo temą tikėdamasi, kad taip bus lengviau sekti savo mitybą, fizinį akruvmą ir save motyvuot, galbūt kažkas paskaitys ir brūkštels ką nors.. ;)
Pusryčiams dažniausiai renkuose sausus "miusli" pusryčius su jogurtu, taip pat apibarstau CHIA ir Hemp sėklomis. Dažnai raleidžiu priešpiečius, esu studentė, todėl sunku taip dažnai valgyt :)
Ir dar :
dabar, kai stengiuosi sveikiau maitintis, įsimylejau sriubas!
Aš verdu su daug ivairių daržovių ir be mėsos, kartais įmetu vištienos sultinio kūbelį, dėl skonio ;)
šeip pagalvojau, kad visai nebloga dieta - vegetarizmas, dabar pagrinde valgau tik paukštieną, todėl nebūtų labai sunku atsisakyt ir jos :) Yra daugybė skanių žuvies, daržovių patiekalų. Beto nevalgydama mėsos, sumažinčiau galimybę prisivalgyt kaloringo maisto mieste, vegetariškas maistas lengviau virškinamas ir ne tosk kaloringas, nebūna tiek daug riebių padažų;) Ką manot?
Dėl vegitarizmo - nepalaikau aš tokios idėjos, nors jei paminėjai žuvį tai tada viskas ok, mėsos gali nevalgyt bet baltymų šaltinio reikia vis tiek. Milteliais ir vitaminais negyvensi.. Jeigu planuoji dar užsiimt ir fizine veikla tai tas vegetarizmas yra peilis kūnui ir raumenims. Baltymai (mėsa, žuvis) yra raumens pagrindas, be jų tiesiog suirsi:)
Sėkmės