Aš taip pat dar nesenai. Pradėjau nuo 87,7kg prieš savaitę su trupučiu. Savaitgali nepavyko atlaikyti tiksliai maisto plano. Sportuoti bandau 3kart per savaitę (sunku, bet praitą savaitę atlaikiau). Šią savaitę turiu jau dukart. REzultatas juda į priekį. šiandien buvo 85,9kg. Bet manau dar svyruoja. Realiai kita antradienį bus matyti.
Tai be maisto niekaip. Kaži kiek svorio krenta per pirmą mėnesį, kai turi antsvorio kokius 20kg? Kolkas intensyviai rieda net su keliom nuodėmėm. Šiandien buvau masaže. Nusipirkau 10 kursą. Noriu išmėginti kartu su dieta ir sportu, nes labai pergyvenu dėl odos. Ji pas mane nė velnio ne elastinga ir dbar pilvas atrodo blogai po dviejų mažiukų, o dar svoris kai ims kristi. Gal masažas truputi tą elastingumą išjudins. Na matysiu kaip gaunasi. Šiandien svarstyklės po vakaryksčio sporto maloniai nudžiugino 85,5kg. Tai galvoju ar ne perstaigiai. Sveriuosi daugmaž kasdien. Kad pastebėti jei kažką nuimprocvizuosiu nepajutus. Vakar pietų neįsidėja tai bandžiau valgykloje kažką pritaikyti, tai kai įkrovė mėsytę liesą alia su grietinėlės padažu ir taip kvailai įdėjo, kad pusė to padažo ant mano salotų... krapščiau krapščiau.... o prašiau nepilti:DDDD nu bet regis su sportu kartu blogo nieko neįvyko:D