Man 33, Ūgis 166cm .Po gimdymų užsimečiau nemažai svorio. Po pirmojo pavyko nemažai atsikratyti, bet iškart suplanavom antrą ir svoris tik dar padidėjo. o grįžus darban ne nukrito, o dar pakilo. Taigi gulbė nuo 64kg patapo linksma bačkute su 87,7kg. Paskutinius kelis metus nesportavau, buvau susitelkusi į darbą ir namus. Norėjosi vėl užsiimti pozicijas karjeros prasme bei suderinti tai su dviem mažyliais bei šiokiu tokiu miegu. Mažyliai jau paaugo, mažajai suėjo 4, o mano graži figūra užstrigo kažkur anapus. Pradėjom po truputi nuo rudens sportuoti. Supratau, kad sunku. Greit padustu, neištempiu treniruotės. Buvo siurprizas. Dabar jau geriau, tačiau daugiau nei 2vnt per savaitę dar misija neįmanoma, nes tiesiog skauda viską ką gali. Bandysiu judėti pirmyn. Irbe mitybos priežiūros svoris nekrenta. Tai jau faktas.
Kolkas pirma diena eina palyginti gerai. Maistas teisingas, į saldainius ant bendros spintelės ofise - nežiūriu:) sportuoti buvau ryte.
Matysim ką vakaras atneš. Tikiuosi tik gėrį:)
Kapoju varškę su jogurtu, tik ją pakeitčiau į normalią 9 proc su dvigubai mažesniu kiekiu. KCAL turėtų būti tiek pat, o vidinis balselis sako, kad skaniau ir sveikiau. Norėčiau pasiekti 80-83kg ribą iki kovo 19d (sunaus gimtadienis). Gal tada pasifotografuočiau. Nes paskutiniu metu vengiu objektyvo. Iššukis kaip reikiant. Laiko apie mėnesį.Ar realu - pamatysim po kelių savaičių. Kolkas neaišku kaip tokia mityba mane veiks. Jau laukiu pirmo apimčių matavimo.
Jei pasidaro labai sunku, isalkstu, noriu skanaus, isipilu stikline vandens ir prisijungiu cia i foruma;) mums pavyks!!!