Sėkmės istorijų dienoraščiai
/KILO.LT narių dienoraščiai
/Nuo Naujų metų tobulesnių formų link....
Tikslai mano panašūs, tiesa ne 60 kg, o 65 kg pradžiai bent :) Šiuo metu pasiekusi gyvenime dar lyg šiol neregėtą savo svorio limitą - 76 kg., kas privertė kažko griebtis... beje tai mano ne pirmas bandymas „susidraugauti“ su kilo.lt, tas kažkiek gąsdina, kad nesibaigtų taip kaip anksčiau... BET... nepabandę nusužinosime... ar ne taip?
1. isigyti sporto klubo abonimenta - puiki mintis. Grupines treniruotes - irgi puiki mintis:)
2. Jei turit kokiu sportuojanciu draugu arba jusu vaikinai/vyrai su sportu susidure, paprasykit, kad jus palydetu. Galu gale gal iseitu kilo.lt nares suvienyti :D Vienos kitom padetume ir bent savaite, kol apsiltumet padus, butu drasiau kartu
Pirmą kartą kilo.lt rezultatais pradžiugino, jaučiausi gerai, buvau numetusi gal kokius 5 kg ir padailinusi kūno apimtis, tačiau buvo labai sunku su mitybą, nes esu iš tų „kurioms skaniai pavalgyti - būtina“, bet tada dar nebuvai pasiekusi tokių skačių ką db matau užlipusi ant svarstyklių... dėl sporto kažkaip per daug nesijaudinu, kažkokiu būdu norom nenorom prisiverčiu, bet kaip susigyventi su tuo mitybos planu??? Nors negaliu pasakyti, kad valgau neskaniai, bet vis kažko trūksta - bet tikiuosi visos dienos bus kaip kad vakar sąžiningos. :D Kristy o koks tavo ūgis?:)
Elenuxee smagu girdėti, aš už sporto klubus, jei tik į jį nueini ŠAUNUOLĖ :) o jei dar turi pažįstamą, kuris padeda ir motyvuoja - valio :) bet kaip jau supratau iš lemongymo gyveni Vilniuje, ir kartu sportuoti salėje man nepavyks :(
Tai ką Kristy šiandien laukia treniruotė namuose? Tiesa, kelintą valandą sportuoji? (rytais ar vakarais)?
Mano ūgis 167cm, tai su savo svoriu tikrai nekaip atrodau :( koks tavo? Aš irgi labai mėgstu skaniai pavalgyti, dažnai lankiausi baruose kavinėse, tai dabar bus labai sunku kai to nebeliks :(
Sportuoju vakare, po darbo, nes esu visiška pelėda, labai sunku rytais atsikelti :( Bandysiu ir šiandien vakare nors kažkiek pajudėti būtinai! O tu? :)
Del sporto as visai ji megstu bet buna dienu, kad laabai smarkiai su savim pasipykt reikia, kol prisiverciu persirengti i treningini.. :D
As tik uzsiregistravus labai buvau atkakli ir numeciau beveik 7 kg per 3 menesius bet ir sportavau daug, labiausiai begiojimas padejo is tikro, tai laukiu siltesniu oru ir vel begiosiu :) Nauju metu rezoliucija!!
Pastebėjau, kad antra diena atkaklaus mitybos plano laikymosi, man kelia diskomfortą nuo 2 iki 4-5 val. vakaro (iki pavakarių), tuomet žvėriškai jaučiuosi alkana, bet turbūt taip bus kol viskas susireguliuos, nes paskutinius metus ką valgiau ir kiek valgydavau - buvo kažkokia tragedija (labai rimtai!)...
Sveika, Agulis :) aš jau laukiu lucky day, aišku ne dėl to, kad galėsiu „prisikimšti“, bet jau planuojam kažkur nueiti skaniai pavakarieniauti :) labai šauni idėja - ištrūkti su šeima, ne tik pavalgyti, bet ir pakeisti aplinką, pabendrauti :) O tu Agulis sportuoji namuose? Beje kokia buvo tavo pradžia ir ką turi dabar?
Esu pastebejusi per sita ilga laika, kad virssvorius turi dazniausiai tos, kurios megsta pavalgyti arba maista sieja su malonumu. Deja tol, kol bus toks poziuris, tol svoris svyruos (nukris kai laikysimes plano, uzaugs kai atsipalaiduosim). Labai sunku pakeisti mastyma, bet nera kitos iseities. Atostogu, svenciu, isejimo su draugais, savaitglaiu be daug maisto neisivaizduojam, todel ir pasekmes tokios. Iseitis arba itikinti save, kad maistas tik kuras organizmui, arba itikinti, kad skanus maistas tik sveikas maistas :)
Del sporto, tai jus namuose sportuojancios esate tikros saunuoles, as niekaip saves neprisiversciau. Turiu klubo metini abonenta, bet kai atsipalaiduoju, tai randu simtus priezasciu, kad tik nesportuoti siandien. Pliusas, kad tas klubas pakeliui i namus, bet ir tai sugebu ji aplenkti. Deja toks sporto vengimas, saves prievartavimas irgi naudos netures, juk jei tai nera priderinta prie gyvenimo budo, tai sportas bus tik laikinas. Gerai tureti drauge ar drauga, kuris irgi sportuoja, taip lengviau. Svoriui numesti labiausia padeda begimas arba greitas ejimas, bet ir cia reikia motyvacijos ir prisiderinimo prie savo gyvenimo budo.
Isvada - kol toks ritmas tiek maisto, tiek sporto bus laikinas, tol suksimes tame uzburtame rate :(