Tik va dabar vel gryzus atsistojau ant svarstykliu ir viskas ka numeciau gryzo atgal per savaite! :D zinoma kaltiniti galiu tik save pacia, bet taip norejosi vakarieniauti su draugais, valgyti taip issiilgto lietuvisko maisto kadangi kur gyvenu jo taip paprastai negausi (dar neapsisprendziau ar tai geras ar blogas dalykas :D)
Dabar gryzus nusprendziau vel sugryst prie mitybos plano ir pasistengt gryzt i ta "patogensi" svori..
is tikro visai pasiilgau situ svaiku maistu tik ko tikrai nepasiilgau tai ruosimo.. Tiek daug laiko tas uztrunka!
Na bet po truputi.. Palaikykim viena kita merginos! :)
O visame maisto ruošimo procese labiausiai nemėgstu plauti indų.. ir indelių (juk dabar nešuosi pietus į darbą)..
Apie mane, uzsiregistravau beveik 4 men atgal sverdama mazdaug 81 kg (ugis 165cm). Per pirmus 2 menesius numeciau iki 75.6 bet svoris kaskart svyravo +-1.5 kg, nzn kodel.. Dabar gryzus po atostogu svoris pakito iki 79 kg. :( atsistojus ant svarstykliu pasijauciau lyg kazkas slapiu skuduru per veida teske... tiek laiko stengiaus ir va po pusantros savaites beveik viskas gryzo.. :(
Mano medziagu apykaita labai leta todel stengiuos kuo maziau valgyt sunkaus maisto, bet kartais taip norisi tu makaronu pietum pasigamint.. :D
Siaip esu pasiryzusi pasiekti savo tiksla (70kg), man cia patinka, ir patiekalai skanus tik tas paruosimas visas labai alina.. :( Gryzti pavargus is darbo, isvedi suni, paruosi maista (jeigu speji paruosi kitos dienos pietus), tada i sporta po sporto dusas, tada lova.. Taip ta diena ir prabega be sustojimo..! Na bet kaipnors! Reik ugdyt valia...! :)