Ir dar tas FB...Šiuolaikinės technologijos.... Seka mus visur ir visada... Tik ateini pasižiūrėti kas naujo, kaip tyčia meta vis naujas ir naujas sėkmės istorijas. Žinoma, pagarba žmonėms kurie numetė 20 - 30 kg ir pan. Sako tokie rezultatai ir akimis pasimato greičiaučiai. O ką man? Sveriu 61 kg, kmi normalus, tiesiog jaučiu, kad per visą kūną tvarkingai paauginau šildomąjį sluoksnį. Tvarkingai laikydama 55 kg svorį, per pusę metų sugebėjau priaugti. Gi suradau puikš vyrą :) negali skūstis.
Taigi, ką aš su tokiu svoriu? Jaučiu kokius metus turėčiau atsisakyti visų savo gyvenimo malonumų: vyno taurelės prie vakarienės, alučio šašlykų sezono metu, ledų - šokolaaadinių, kolduniukų su grietinytę, pipiriuku ir krapukais.... mmmm... (Gerai, kad jau greitai šeštadienis ir aš atsirausiu) Tokiu minčių vedama sėkmingai pusę metų stebėjau, ai dar buvau pabandžiusi ir pasportuoti, aišku be mitybos plano. Rezultato negavau ir pasiteisinau - toks mano organizmas.
Prieš pusantros savaitės atėjo kritinis momentas. Gavau savo vestuvių nuotraukas. Fotografas klausia, ar man jos patinka. Žinoma, jo darbas puikus!!!!! bet... blyn... aš vis dėl to paapvalėjau ir man tai nepatinka... ir dar vėl tas FB su savo sėkmės istorijom... F....K noriu verkti, o gal vis dėl to pabandyti? Bet ir čia kiek dar trikdžiu.. Aš gi tų visų brokolių, košių, ir šiaip sveikuoliškų dalykų nemėgstu. Tai ką aš valgysiu???
Žodžiu - štai toks buvo mano kelias iki čia. Šiandien pusantros savaitės praėjo, sukūriau net gi porą receptų, ir stabiliai, bet taip stabiliai, kad net oda šiurpsta, kas dieną numetu po 200 -300 g. Matematika paprasta: savaitė minus 1-1,2 kg.
RIMTAI???????? Ta prasme, tikrai RIMTAI???? per mėnesį tikėtiną bent jau -4????
Pasirodo taip!
Dievaži, mano nuomonę pakeisti, kaip kalną pastumti. Gal ir įmanoma, bet nežinia kiek gyvybių tam paaukosi. Ir štai ji pasikeitė. Na, bent kol kas :)
Man žiauriai reikėjo pasisakyti :D :D :D
Sustojus svorio kritimui, daznai keiciami patiekalai, kad isjudinti organizma :)