Karatiste1
Kartu nuo: 2016-05-16
2016-06-13 00:58:14
Uljanaa.n, mes pradėjome beveik su tokiu pačiu svoriu. Nors esu čia trumpiau nei jūs, patikėkite, tikrai jau spėjau susidurti su panašia situacija. Jokiais būdais nepasiduokite! Ateis diena, kai nuosekliai ir sąžiningai besilaikiusi plano, sversite 63kg. Tada ateis diena, kai vėl ''nuslysite'' į šalį keturiom dienom ir priaugsite kelis kg. Bet kuo daugiau būsite nutolusi nuo pradinių 73 kilogramų, tuo nebaisesni jums bus tokie ''nuslydimai''. Į viską žiūrėkite iš ilgalaikės perspektyvos, ne iš trumpalaikės. Kitas dalykas, kai jau pasieksite savo norimą rezultatą, galėsite pasikeisti ''tikslą'' - pvz., išlaikyti esamą svorį. Įsivaizduoju, kad ir jūsų programa bus pasikeitus, gal ne tokia griežta... Ir trečias dalykas - ar per tris mėnesius buvimo čia vienintelis geras dalykas jums buvo TIK numesti kilogramai? :) Nežinau kaip jums, bet aš tai labai išprusau sveikesnio gyvenimo būdo prasme, kūnas maloniai pastangrėjo... o vienas didžiausių dalykų, kuriuo negaliu atsidžiaugti - mano veido oda dėl tinkamos mitybos ir gausaus vandens gėrimo tapo švarut švarutukė. Po daug daug metų tepliojimosi krempudra, jau kokią savaitę išeinu į viešumą nieko neužsitepus. O charakterio ugdymas. O dar pagalvoji, kai numestas svoris pasitarnauja kitų tikslų siekimui... Jūs dar gerai pagalvokite ;) :)