Prisivalgei ko nereikia ir jei jau taip kažką nori daryt - eik pasportuok, daugiau pajudėk :)
Taip pat padaryt išvadas (ar valgom tortus ir atrodom tortiškai ar nevalgom tortų ir atrodom kažkaip kitaip?) :)
Ar ir jums pirma savaitė buvo sunkoka? Nesu nutukusi, bet akivaizdu, valgiau netaisyklingai, tai dabar organizmui šokas - jaučiuosi gan alkana ir man labai šalta! Bet nuotaika super :)
Aš ir šeštadienį vakarienę su tortu turėjau, nes vaiko gimtadienis buvo.
Na, bet tai ne katastrofa juk - kita diena buvo gan aktyvi fiziškai, tai manau, kad tas torto gabaliukas nieko baisaus neįvykdė :) Juolab kad nestatau sau tikslo numesti svorio (nors įtariu, kad nukrito kažkiek, nes džinsai palaisvėjo ) :)
Aš ir šeštadienį vakarienę su tortu turėjau, nes vaiko gimtadienis buvo.
Na, bet tai ne katastrofa juk - kita diena buvo gan aktyvi fiziškai, tai manau, kad tas torto gabaliukas nieko baisaus neįvykdė :) Juolab kad nestatau sau tikslo numesti svorio (nors įtariu, kad nukrito kažkiek, nes džinsai palaisvėjo ) :)
1. jei nebūtum valgiusi, nebūtų reikėję graužtis;
2. Jei draugei būtum pasakiusi, kad nusprendei valgyti taisyklingai ir tortų dabar nevalgai ( tik per lucky day);
3. Jei čia atėjai, vadinasi ieškai išeities iš susidariusios padėties, kuri šiuo metu tavęs netenkina;
4. Jei.... (dabar papildyk pati :-)).
Kai parašysi, perskaitysi, pačiai pasidarys aiškiau ir suprantamiau dėl ko tu čia. Parašyk, kokie tavo tikslai, kiek sveri ir ko sieki :-).
Mano tikslas - 5 kg (pradžiai). Esu maža - 157 cm, smulki, kai užsiregistravau, svėriau 54 kg ir noriu sverti 49 kg (o jei pavyks, ir mažiau).