Po kokių 3 mėnesių pertraukos grįžtu į kilo.lt.
Šiek tiek priminsiu apie save - esu 170 cm ūgio, kilo.lt startavau turbūt rugsėjį ar spalį su 63 kg. Laikydamasi nustatytos mitybos iki lapkričio mėnesio pasiekiau 57,7 kg svorį. Tiesa, visiškai nesportavau. Galimybės sportuoti sporto klube nebuvo, o namuose nebuvo motyvacijos (kitaip sakant, tingėjau).
Gruodžio pirmos dienos buvo įtemtos ir atitrūkau ..iki dabar :) tiesa, nėra jau taip blogai, sveriu 59 kg. Lygiai 59 kg. Užsirašiau į sporto klubą, manau, bus daugiau motyvacijos gerai padirbėti ir bent šiek tiek sustangrinti kūną.
Mano tikslas - 55 kg. Abejoju ar tokį svorį pasieksiu, bet geriau siekti daugiau nei mažiau :)
Taigi grįžtu įgyvendinti savo tikslų :)
Svoris: 59 kg
Išmatavimai: 86x65x99 (53,5) (krūtinė x liemuo x klubai (šlaunys))
Aš sportuoju sporto klube jau 3 savaites, tuo laiku valgiau daug maž pagal kilo.lt, pagal seną mitybos programą. Čia grįžau, nes 59 kg svoris nejuda iš vietos nei per kur jau 3 savaites. Nelabai suprantu kodėl. Gal dabar jau išsijudins, vistiek daugiau disciplinos, bet jau varo į neviltį...
Sportuojant grazeja figura, dideja raumenu mase (o ji sveria daugiau nei riebalai) ir mazeja riebalinis sluoksnis. Mityba tikrai labai svarbi, bet ji turi buti tokia visada, o ne tik kai esate kilo.lt.
Aš ir stengiuosi sau sakyti, kad auga raumeninė mase, bet čia nelabai realu per tris savaites man atrodo.
Manau, kad reikia sekti apimtis, o ne svorį?
hh, šlamšto beveik esu atsisakius. Beveik reiškia, kad bet cheat day tikrai pripažįstu nutinka visko. Bet tik per Cheat day. :)
Man kažkaip labai sunku viso šlamšto atsisakyt. Per cheat day visada pusryčiams valgau blynus. Taip jų pasiilgstu. Bet dažniausiai visą savaitę svajoju apie šeštadienio cheat day, planuoju ką valgysiu ir t.t., bet dažniausiai to neįgyvendinu. Taip jau mėnesį laiko pas mane namie užsilaikę bulvių traškučiai ir mažas Grimbergen alaus buteliukas :)