Japoniškos dienos valgiaraštis:
Pirma diena
Pusryčiai: juodos kavos puodelis be cukraus ar saldiklių;
Pietūs: du kietai virti kiaušiniai, šviežių morkų bei kopūstų salotos pagardintos šlakeliu alyvuogių aliejaus ir stiklinė pomidorų sulčių arba vienas vidutinio dydžio pomidoras;
Vakarienė: virta arba be riebalų kepta žuvis su šviežių kopūstų salotomis, pagardintomis šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Antra diena
Pusryčiai: juodos kavos puodelis su džiūvesėliu;
Pietūs: virta arba be riebalų kepta žuvis su šviežių kopūstų salotomis, pagardintomis šlakeliu alyvuogių aliejaus;
Vakarienė: 200 g virtos jautienos ir stiklinė kefyro.
Trečia diena:
Pusryčiai: juodos kavos puodelis be cukraus ar saldiklių;
Pietūs: virtas kiaušinis ir trys virtos morkos su alyvuogių aliejumi;
Vakarienė: obuoliai.
Ketvirta diena:
Pusryčiai: juodos kavos puodelis be cukraus ar saldiklių;
Pietūs: viena didelė virta arba be riebalų kepta petražolės arba pastarnoko šaknis ir obuoliai;
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai, šviežių kopūstų salotos su alyvuogių aliejumi ir 200 g virtos jautienos.
Penkta diena:
Pusryčiai: tarkuota morka, pagardinta citrinų sultimis;
Pietūs: virta arba be riebalų kepta žuvis ir pomidorų sulčių stiklinė;
Vakarienė: virta arba be riebalų kepta žuvis su šviežių kopūstų salotomis, pagardintomis šlakeliu alyvuogių aliejaus.
Šešta diena:
Pusryčiai: juodos kavos puodelis be cukraus ar saldiklių;
Pietūs: 500 g virtos vištienos su šviežių morkų arba kopūstų salotomis, pagardintomis šlakeliu alyvuogių aliejaus;
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai ir šviežių kopūstų salotos su alyvuogių aliejumi.
Septinta diena:
Pusryčiai: arbatos puodelis be cukraus ar saldiklių;
Pietūs:200 g virtos jautienos ir mėgstami vaisiai;
Vakarienė: pasirinktinai iš ankstesnių, išskyrus trečiosios, dienų.
Pabaigus septynių dienų japoniškos dietos kursą, nuo 8 dienos viską būtina kartoti iš naujo.