N-tąjį kartą bandau pasiekt trokštamų rezultatų :)
Pradedu su tokias duomenimis:
Ugis 183 cm
Svoris 78,8 kg
92-71-103
Šlaunys 61
rankos 29
Tikslas sustiprinti visą kūną, sumažinti riebalų kiekį kuris pagrinde kaupiasi ant leškučių ir šiknos ;) ir du pagrindiniai tikslai sporto rezultatų gerinimas (žaidžiu krepšinį mėgėjų lygoje) ir gerai atrodyti su vestuvine suknele liepos mėnesį :)
Daugeliui žmonių laikytis griežto plano psichologiškai yra lengviau nei gyventi pagal save - didžiulė dalis padėta ant lėkštutės, telieka pasigamint, suvalgyt, suvirškint ir indus išsiplaut.
Visgi man asmeniškai svarbiausia išmokti gyventi be kilo.lt. Absoliutus kalorijų skaičiavimas mane varo į neviltį, tuo labiau, kad tai man įmanoma daryti tik kai jos jau yra suskaičiuotos. Kadangi kilo.lt maistu maitintis nebelinkus esu (nebevalgau mėsos, ieškau įdomesnių, maistingesnių variantų ir patiekalų), ištisai skaičiuoti, sverti, rašytis - tikrai ne man. Žiūriu griežtai į maistingumą (baltymai, angliavandeniai, riebalai), porcijas (čia didžiausia mano bėda), maisto "švarumą"; neleidžiu sau nei išalkt, nei persivalgyt, intensyviai sportuoju... Ir tik šitaip įsivaizduoju likusį savo gyvenimą. Normalus, logiškas balansas.
Žinoma, žinau ko vengti, ko negalima ir t.t., to laikausi, bet tai jau į kraują pliusminus įaugo, tad nebereikalauja didelių pastangų.
Čia būti gerai, jei veikia. Vis tik kartais pravartu atsitraukti ir pabūti su savim ir pasistengti pagyventi realesnio gyvenimo rėmuose. Jei matai, kad neveikia, arba KOL neveikia, grįžti vėl. Aš matau, kad man su kiekvienu kartu (trečias prisijungimas) kilo pagalbos reikia vis mažiau, o tai laikau laimėjimu. Visoms linkėčiau, kad kilo.lt būtų tik mokykla, o ne gyvenimo filosofija, nes filosofiją sudaro kur kas daugiau nei gramai, kalorijos ir centimetrai :) Linkėjimai!
Chia, pirma savaite gali buti didelis svorio kritimas ir tai normalu, nes kunas patiria soka, galbut pasisalina skysciai ir t.t. Tik nesitikek tokio kritimo visda ir nenusimink del per savaite nukritusiu tik keliu simtu gramu. Visa tai yra normalu :)
Man irgi kilo.lt davė daug supratimo apie dicipiliną ir ryžto svarbą.