Is tikruju, galiu ivardinti, kad didziausia mano beda yra ne svoris, o taisiklingas maitinimasis, nes siuo metu mano pusryciai yra kava su pienu, pietus vaisiai, vakariene apie 17 val su vaikais kokie virtinukai, ar makaronai, ar koks apkepas... pastebejau kad apie pusmeti nemegstu "kieto maisto", pradejau labiau rintkis kokteilius, nes man tiesiog taip patogiau.. sedi darbe ir geri skysta maista :) zodziu ...zinau kad nieko gero, bet manau su Jusu visu pagalba tai iveiksiu, nes noriu taisiklingus maitinimosi pagrindus "patiesti" savo vaikuciams. Nes juk mes tevai geriausias jiems pavizdys.
Siandiena dar laukiu programos, vakare manau jau turesiu :) tai sianiena darbe jau suvalgiau viena mandarima ir oste Pai pietums, isgeriau du puodelius kapucino ir apie viena litra vandens, bet jau sudeginau nuo ryto 1366kal. ir aktyvumas sios dienos jau ivygdytas 85 procentais :) nes vedziau kursus plaukimo, ir dar pati apie 1km nuplaukiau :) jauciuosi kol kas gerai :)
Dar iki uzsibresto tikslo nebedaug truksta tikrai nedaug 1kg :) bet ir laiko liko nebedaug, tik 14 dienu!!!!