Svoris - 80kg
Ūgis - 172cm
Rankos apimtis - 29cm
Šlaunų apimtis - 61cm
Krūtinės apimtis - 100cm
Liemens apimtis - 88cm
Klubų apimtis - 107cm
Reikia pabrėžti vieną dalyką, kad kol kas su vyru ir sūnumi gyvename pas vyro tėvelius, kadangi po truputį remontuojamės butą, į kurį kelsimės. Uošviai ne visai palaiko mano apsisprendimą keisti savo mitybą - jie dideli mesėdžiai (griliukas, šašlykai, riebūs kepsniai). Reik sakyti, kad atsikrausčius pas juos gyventi, truputį apsileidau, nes namuose pas savo tėvelius gerokai labiau prisižiūrėjau mitybą, o štai po truputį man didėjant nėštumo metu ir vis labiau pavargstant (dirbau ir studijavau odontologiją), vis nebūdavau laiko ar jėgų pasigaminti kažką pačiai, tad valgydavau, ką patiekdavo. Taigi, uošviai mano, kad išsidirbinėju :) Todėl net ir lucky day neprašiau čia, nes žinojau, kad ir taip čia gyvenant bus tų nukrypimų. Dėl to manau, kad progresas mano pradžioje gali būti ne toks ir žymus, todėl laukiu, kada persikraustysime ir būsiu vienintelė gaspadinė virtuvėje!
Kaip sekasi su meniu?
as tai susirasiau valandas kada valgau ir kiekviena diena zadu valgyti tuo paciu metu, manau tai turetu padeti :)
Bet as taip noriu suliekneti.. rinktis drabuzius tokius kokius as noriu, o ne tus i kuriuos as telpu. Zinau, kad jeigu ne dabar, galbut jau niekad nebeatrasiu savyje tos valios. Vis skaitau kitu istorijas, kaip pasiseka, kaip pagaliau dziaugesi gyvenimu ir savimi. Tad tikiuosi man nepritruks valios ir pastangu to pasiekti, kad ir kiek laiko tai uztruks :)
Zinau, kad arteja ziemos sventes ir gal but bus tu paklidimu, bet juk imanoma :)
Na, o man vakar vakare nutiko komiška situacija. Einu sau virtis pavakariams brokolių, o žiūriu - nėra! Kaip čia taip aš juos greitai suvalgiau?! Susinervinau ir - ką jūs manot - mano pavakariai iš brokolių pavirto torto gabaliuku ir mažu stiklainiuku obuolienės :D Galvoju, kokio velnio aš taip pasielgiau, juk šeštadienį mamos gimtadienis, ten dar bus visa ko valgyti... Pagraužiau save pagraužiau, tada paėmiau ir prigėriau vandens (dienos norma 2500ml, o prigėriau turbūt 3000-3500ml, jau net pamečiau skaičių), o vakare sutriauškiau stambią morką ir patenkinta sau nuėjau miegoti. Ne idealiausia vakarienė, bet po to tortuko tokia apsunkusi jaučiausi, kad beveik nieko nenorėjau. Svėrimosi diena ryt, bet neiškenčiau ir užlipau šiandien, ir ką jūs manot - 76,5kg! O antradienį dar buvo 78kg :)
Svoris - 76,5kg
Liemens apimtis - 85,5cm (-2,5cm)
Rankos apimtis - 28cm (-1cm)
Šlaunų apimtis - 61cm (išliko)
Krūtinės apimtis - 98cm (-2cm)
Klubų apimtis - 104cm (-3cm)
Svorį palieku vakarykštį. Dėl liemens apimties... Gali būti klaidingi duomenys, kadangi pirmą kartą save išsimatavau ne iš ryto, o vakarop. Nors ir buvau tada senokai valgiusi. Na, bet nuo šiol matuosiuos visuomet rytais, tad daugiau problemų dėl duomenų tikslumo neturėtų kilti :) Krūtinė - irgi nežinau, kiek čia tiesos, juk dar maitinu, nors tiek šįkart, tiek praeitą kartą pamatavau iškart pamaitinusi kūdikį. Labiausiai džiugina klubai.
Taigi, reziumė - per dvi savaites numečiau 3,5kg svorio ir 8,5cm apimčių. Jau laukiu, ką parodys metras po dviejų savaičių ;)