Mitybos planas - 6
nespėjau laiku papietauti, tai vėliau suvalgiau per daug, ir vakarienė buvo per vėla, ir dar puodelis kavos su pienu pavakariais :(
Judėjimas - 30 min + 1 val. sporto salėje, gerai
Na niekaip nepavyksta savaitgaliais, ypač kai nuvykstu pas ką nors į svečius (šįkart buvau pas mamą) normaliai valgyti :(
O kai nuvažiuoju kur į svečius, tai nesakau apie savo "dietą", tai ir nesusilaikau. Turiu vieną artimą giminaitį, kuris per visus susitikimus garsiai trimituoja, kaip reikia laikytis mitybos plano, ir kemša viską iš eilės. Nesinori ir man atsidurti tokioje situacijoje...
Mitybos planas - 8 ( nebuvo laiko pavalgyti normalių pietų, tai gavosi tik užkandžiai tarp pusryčių ir vakarienės:( )
Jidėjimas - 30 min + 1 val. sporto salėj,gerai :)
Mitybos planas - 8 ( nebuvo laiko pavalgyti normalių pietų, tai gavosi tik užkandžiai tarp pusryčių ir vakarienės:( )
Judėjimas - 30 min + 1 val. sporto salėj,gerai :)
Štai ir radau Jūsų dienoraštį! :)
Žinokit kaip suprantu Jus!!! su tais saldumynais tai man turbūt dar baisiau nei Jums.. nesuprantu ko mano organizmui trūksta, bet nuo paauglystės galėdavau suvalgyt du šokoladus po 100 gramų ar razinų su šokoladu didžiausią maišelį, ir vis tiek mažai :D :)
tik tas kad jaunai į svorį tiek nėjo, o po gimdymų tai ir netirpsta riebaliukai... :)
Įdomu kaip Jums dabar sekasi?
ar maitinatės pagal šią programą? kiek sportuojat?
laikau kumščius, kad ir man, ir Jums pasisektų siekiant savo 71 ir Jūsų 69 kg :)
Dabar irgi nuo sausio mėn. turiu abonentą sporto klube, na, ir kol kas gana sėkmingai ten lankausi 3-4 kartus į savaitę. Su mityba turiu daugiau reikalų:) Pagrindinė bėda - negaliu atsisakyt arba sustot valgyt, jei maisto yra (pav. svečiuose, kavinėje, jei kiti valgo ir pan.) O ir namuose, sukus apsukus ir vėl einu kažko užkrimsti. Tai vienintelis vaistas yra griežta kontrolė, ir tam labai tinka kilo.lt. Šiuo metu darbo dienomis jau yra šioks toks progresas, maitinimasis gan reguliarus ir tinkamas, na bet viską sugadina savaitgaliai, nes juos dažniausiai leidžiu pas sesę, su jos šeima, o ten maistas liejasi laisvai... Ir kaip sau pasakyti stop?