Per mėnesiuką pavyko atsikratyti 5 kg. Lyg ir mažoka su tokia mase :) tačiau dietomis, sportu ir sveika mityba pradėjau „draugauti“ 2015 m. pirmąją savaitę, kai išvydusi užlipusi ant svarstyklių pamačiau šokiruojančius skaičius. Svėriau lygiai 100kg. Tą pačią savaitę užsirašiau į sporto klubą. Lankiau jį bent 2 kartus į savaitę, stengiausi prisižiūrėti mitybą (nors tai sekėsi sunkiai), išbandžiau įvairiausias dietas, kurioms pasibaigus svoris atsistadydavo ~per savaitę. Galų gale supratau, kad norint „susitvarkyti“ reikia galutinai pakeisti savo gyvenimo būdą. Ir štai aš čia. Per mėnesį padariau tiek, kiek padarydavau savarankiškai per 3-4 mėn., beto jaučiuosi žvali, linksma ir energinga (kokia tikrai nebūdavau prieš šį projektą). Taigi šiai dienai - 81 kg. Tikslas 59kg :) o kaip sekasi Jums?
ai, LInute, negalvok, daryk... ir man norisi ,,greiciau,, bet kantrybes mums visom reikia. uzsiimk kuo kitu ir tiek...
Ačiū už patarimus
Pati pradėjau gegužės vidury. Ramiai, lėtai, su paklydimais per komandiruotes ir atostogas ir labai savęs nespausdama, jau nuridenau 8 kg (nuo 76kg). Norėčiau kokių 62kg, o tada jau žiūrėsim... Bet kaifas nerealus nusipirkti džinsus ir girdėti, kad "oooo... o kur mūsų senoji Greipfruktė dingo?" :)
LinuteO, linkiu sėkmės!!!
Aš irgi beveik prie tų prisidedu, kur 1.70 m, tačiau plius 2 cm :)
Pati pradėjau 83 kg būdama, dabar trys savaitės praėjo, sveriu tik 81 kg, mažai atrodo, kad numečiau per tris savaites, šiek tiek liūdžiu, bet per šią savaitę žadu pasitempti! :)