Iki siol (kas dabar atrodo juokinga) zalojau save ne tik nesveiku maistu ir gerimais bet bandziau ir badauti, ir tas visas "nenormalias" kefyro, grikiu, obuoliu, skysciu ir panasias dietas.. kuriu deka numesdavai po koki 10 kg o po poros savaiciu priaugdavau 15... Taip ir atriedejau iki 116kg...
Kokiu tikslu sukuriau tema? nes tiesa pasakius nors ir dziaugiuosi tuo ka pradejau, taciau savimi vis dar netikiu..:) Pakelkit upa savo pasiekimais ar siekiais ir ryztu..:) Keliaukim kartu link uzsibreztu tikslu!
Klevuke, atsikratet beveik 30kg, tai yra oho! Pavydu jusu didelio ugio, aukstos stambesnes moterys atrodo visai kitaip.. as pati tik 1,60.. tikrai atrodau kaip mazas apvalus kamuolys :D
Piesinys, o koks jusu tikslas? ;)
Stai mano rezultai nuo 09.15 :
Svoris -8,5kg
Klubu apimtis -5cm
Liemens apimtis -3cm
Krutines apimtis -2,5cm
Šlaunies apimtis -4,5cm
Rankos apimtis -1,5cm
Uuuch, kaip smagu skaityti nenusivylusių žmonių istorijas, mane tai tiesiog pakrauna :-). Taigi, taigi pasakojam, kaip sekasi :-)
sraigee, mano tikslas yra 65kg, pradejau nuo 90kg, ugis 170cm, liepos pirma ir pradejau laikytis sios programos, tik tempai mazesni, nei pas tave. na, judvi abidvi, neslapukaukit, pasigirkit, pasipasakokit, bus mums geras niuksas motyvacijai!