Piesinys
Kartu nuo: 2015-06-22
2015-09-23 19:29:35
na va, o man atvirksciai. bet as dar programos nebaigiau, tai dar bus matyti. o kas atvirksciai- kad mane visi ,,uzjaute,, sustorejus. kai visi iki mano 32 metu buvo priprate prie sveiko svorio(63-65kg) personos ir pamato vis platejancia iki 90 kg, turejau aiskintis. gyvenu ir dirbu tarp lieknu ir sportuojanciu zmoniu. apskritai esu uzsispyrusi, jei ko siekiu dazniausiai ir pasiekiu, tai niekas nesuvoke, kaip as galejau iki ,,tiek,, nusiristi... Skrisdama i Lietuva ir planuodama susitikimus visus ispedavau, kad ,,pastorejau,, ir bukit geri mane atpazinti... niekas netikedavo, o pamacius- pamatydavau akyse uzuojauta. ir jei Nyderlanduose virsvori siedavo su liga, tai Lietuvoje- su apsileidimu. ir mazdaug ,,toooookios galimybes, toooooks grazus vyras ir dukros, ooooo.. pasisekeeeeeeeeeee) kitakart ir nesuprasadavau- ar man pavydi, kad ,,pasiseke,, ar uzjausdavo mano vyra, kad jam ,,nepasiseke,,.
tad dabar niekas NEZINO is mano draugiu ,,per atstuma,, ir gimineliu bei pazistamu,, per atstuma,, bus man vasario gale EGZAMINAS tai tuomet ir papasakosiu....