Norėjau pasiteirauti jau šiek tiek numetusių svorio narių dėl strijų.
Priaugau labai greitai paauglystėje labai daug svorio (apie 10 kg) ir beveik visas jis buvo ant šlaunų ir sėdmenų, todėl dabar mano šlaunys, sėdmenys ir net blauzdos išvagotos baisingų strijų, kurios jau aišku seniai užgijo, pabalo ir atrodo kaip randai. Klausimas toms, kurios galbūt susidūrė su panašia problema ir jau numetė kažkiek svorio, padailino figūrą - ar strijos nors kiek tampa mažiau matomos? Ar kažką darote joms naikinti (gal tepate kuo nors ir pan.)? Ar yra nor smenkiausias šansas, kad jos nors kiek bus mažiau matomos (kad visai išnyks net nesitikiu, nes tai juk randai...)
Būsiu dėkinga už bet kokį atsakymą ir pasidalinimą patirimi :)
Pvz pas mane raudonos, krentant svoriui ir mažėjant apimtims (nors dar tikrai labai nedaug nukrito) jos mažėja, o įdegis tikrai paslepia. Aš dėl to perlipau visus savo psichologinius barjerus ir nusipirkau atskirą maudymosi kostiumėlį. ir tikrai praėjusią vasarą galėjau apsivilkti ir baltą palaidinę - anksčiau strijos šviesdavo kiaurai,
dabar tepu stangrinančiais kremais - supraskit drėkinu - ir tikrai džiaugiuosi :)