Pavadinimas "neskanus". Bet kodėl turi būti "skanu", jei nesirūpini savimi, tiesa?
Mano buvusi trenerė sakydavo - "turi mylėti save". Aš save myliu ir net labai... Tik žiūrėt į save negaliu ir viskas.
Įdomu kokie skaičiukai, kai jau taip kalbi? Vieni dideli (svoris), kiti maži (ūgis). Gal paskui įsidrąsinsiu ir papasakosiu kokie tie tikslai.
Taigi, aš Migla. Didelė moterytė, su maža motyvacija. Kol kas tik mėnesiui čia, bet noriu tikėti, kad viskas pajudės ir užsibūsiu čia ilgai.
Draugausim? Palaikysit? Pabarsit paslydus?
O šiaip čia galite nesigėdyti, sakykite, pamatysit - jūs ne viena tokia čia :)
Ačiū už pasveikinimus. jei sakot reikiam, tai reikia -
161 cm ir 117 kg.
Tikslas 70 Kg
Laikas: 1 metai
Istorija: didžiausias svoris iki neštumo - 64 Kg. Nėštumas +30 kg. Ir dar +geras gyvenimas :)
Jokių pašalinių ligų, jokių harmoninių nuokrypių. Išbandyta labai daug dietų ir rėžimų. Niekas neranda priežasčių, niekas neranda kaip padėti. Aišku, smegenų persodinti niekas nebandė :D Tikiuosi, kad čia pavyks jei ne smegenis pakeisti, tai bent jau motyvacijos geną įgyti.
Nieko gėdingo nematau.. Šaunuolė, kad žengėte pirmą žingsnį :))
Vakar su vyru darėm apsipirkimą dietai. Šiandien realiai pirma diena, kai laikysiuos sąžiningai. Pusryčiai nevilioja.
pusryčiai - įvairių grūdų (avižos, ryžiai, grikiai) košės, kiaušiniai, vaisius;
priešpiečiai - vaisiai;
pietūs - liesa mėsa arba žuvis su daržovėmis, plius gali būti ryžių, grikių;
pavakariai - salotų porcija;
vakarienė - varškė, daržovės, liesa mėsa, žuvis.
Pirmoj dienos pusėje daugiau angliavandenių, vakare - baltymų. Bet kokiu atveju keičiant reiktų parašyti dietologei ir pasitarti.