Jau kuris laikas bandau susitvarkyti mitybą, darausi valgyti iš vakaro, planuotis ir, žinoma, nepaslysti.. Na, kai kada, netgi pasiseka :)
Taigi, esu tikra, kad palaikymas itin svarbus ir tikiuosi, kad man pavyks! Ir Jums pavyks, esu tikra :))
Klausimėlis : kaip nevalgyti vakarais?? :D ir kai antra pusė šalia šlamščia visokius gardumynus ir dar siūlo, ale "tu visai nieko nevalgai," tai kaip atsispirti? :)
(mhm, nevalgau, įdomu iškur 79kg priderėjo..)
Antroji pusė žinoma, kad žino, bet vistiek rūpestingas.. Kol kas :) Gal dar nė karto taip rimtai nesiėmiau šito reikalo, o kai pamatys, kad viskas rimta, tai, manau, dar man ir padarys tuos sveikus "valgymus." Mėgsta gaminti, bus iššūkis :D
Vis dėlto, tikrai nėra malonesnio jausmo, nei laisvėjantys drabužiai, besikeičiančios formos, komplimentai... Tuo tarpu, pamenu, eidavau iš darbo, svajodama apie nesąmones, kurias suvalgysiu, prisikišdavau, o paskui kone verkdavau, kam taip reikėjo daryt. Jausdavausi kaip akmuo, visa išsipūtus, pajudėt sunku ir t.t. Tai va žodžiu nerišliai, bet, kai tikrai labai labai nori ir tikslo sieki su užsidegimu, kažkaip tikrai suvoki, kad jokia bandelė ar hamburgeris nėra verti to jausmo, kuris stiprėja kasdien :)
Dar man padeda ta dieta, kai tau pasiūlo skanumyną, o tu pasuki galvą į kairę..poto į dešinę ;)
Na, tikiuosi užvesiu ir savo draugą tuo, kuo pati žadu gyventi. Beto, šiandien pirma diena griežto plano laikymosi (nes vakar tik apie piet gavau), tai palinkėkit man sėkmės :))
nepalūžtinepalūžtinepalūžti linkėkit :) nors jaučiu, kad pirma diena nebus pati sunkiausia..poto "pareis" :)