Esu 161 cm, mano „normalus“ svoris visada buvo 60-65 kg. Nepamenu kada svėriau mažiau nei 60 kg. Bet mažiau ir nenoriu.
Šiandien mano svarstyklių rodyklės rodo beveik 90 kg. Beveik tiek svėriau, kai važiavau gimdyti pirmą vaiką.. o paskui ir antrą...
Priežastys? O gal labiau pasiteisinimai... Stresas, didelis darbo krūvis ir atsakomybė darbe, nenoras skirti daugiau laiko sau, pasirūpinti savimi, savo sveikata..
Noras ir pastangos – ne pirmą kartą.
2009-2010 metais stiprios valios, griežtos dietos, sporto dėka savo tikslą pasiekiau. Numečiau 25 kilogramus per nepilnus metus. Per paskutinius 2 metus visi jie grįžo atgal.
Matyt buvo komandiruoti, bet nepanaikinti visam laikui...
Dabar užburtas ratas – padidėjęs svoris nesuteikia daugiau energijos, nuo fizinio krūvio dažnai pavargstu, dar skydliaukės problemos.. ir
VUALIA...
Ligotas, silpnas, be energijos požymių pingvinas jūsų dėmesiui...
Nuo šiandien eisiu į sporto klubą. Dirbsiu pagal individualią programą.
Prie kilo.lt dietos kol kas negaliu priprasti. Man per daug kiaušinių, varškės.
Paprašiau, kad pakoreguotų, gal pavyks..
Gal pavyks???
Beje, ne gal pavyks, o tikrai pavyks :) man paciai keista, kad pas mane is leto, stabiliai svoris mazeja..
Dee, su sportu - svarbiausia pradėt ir įsitraukimas garantuotas. Prieš tai sportavau 5 kartus per savaitę. Padariau labai gerą režimą, kurio dėka puiki savijauta buvo garantuota. Sunkiausia pirmą mėnesį, kol išjudini savo raumenis...
Sutinku, Ligita, kad nemeilė sau ir padaro mus tokias, kokias esame dabar....
Tu gali!
Aš dabar į Victoria Gym planuoju. Nors man ten baisiai nepatinka persirengimo patalpos, bet gyvenu visai šalia - gėda apeit ratu būtų...