Svoris: -0.8kg (viso - 11.5kg) Pagaliau pasiekiau 60kg tik žinoma tas mano svoris šian ryte buvo 60.9kg :D
Apimtys: klubai -1cm (viso -9cm), liemo -1cm (viso -11cm), krūtinė -1cm (viso -10cm), šlaunys -1cm (viso -6cm).
Manau, kad toks kritimas, ypač su tokiu svoriu, yra labai puikus. O tai. kad pokyčius pastebi tik kas antrą savaitę, manau, yra ženklas pradėti svertis kas dvi savaites :)
Šiaip šiandien skaičiau gerą straipsnį, kuriame teigiama, kad numetus 20 % savo pirminio svorio, ekspertai pataria pusę metų jį tokį išlaikyt, nemetant toliau. Taip užsitikrinant, kad jis nesugrįš taip paprastai ir pripratinant organizmą prie jo.
Ir tik tada grįžti prie metimo, jei jo reikia. Aš tikrai linkėčiau, pasiekus 60kg, padirbėt ties to svorio išlaikymu, galų gale užsiimt kūno dizainu, padailint linijas, bet nemesti svorio tik vardan kilogramų.
Bet dabar irgi po svorio metimo,tas turimas svoris visai kitaip ant kūno atrodo.. Atsikračiau 12kg, bet ne taip smarkiai matau aš tuos pakitimus :)
Ačiū leliumai už palaikymą :)
svoris: -700gr (viso -12.2kg)
apimtys: išlieka tos pačios :)
Liko ~10 savaičių ir mąstau, kad nepavyks pasiekti užsibrėžto tikslo,bet neliūdžiu, nes planuoju tirkai prasitęsti narystę :)
O tu tiksliai laikaisi meniu, ar improvizuoji? Kaip ir kiek sportuoji?
Jėga!