Esu tokio harakterio, kad negaliu improvizuoti. Pavydžiu baltai mergaitėms, kurios moka pasikoreguoti mitybą, sportą pačios. O man dietologės ir sporto trenerio reikia kaip oro, nes nusigrybausiu į pievas visiškai:)
Taigi hanteliukai į rankas, lankas magnetinis, kilimėlis ir sportuoju. Toli man iki lengvo programos atlikimo. Bet padarau pratimus tiek kiek parašyta. Stengiuos sportuoti sąžiningai.
Mityba vėl, tik pagal programą. Neseniai "dašilo" kad galima produktus rinktis. Labai apsidžiaugiau. Nes esu mėgėja šilto maisto. Radau migtuka "Keisti" na ir stengiuosi tų kalorijų apimty, valgyti daugiau šilto maisto. Užkandžius palieku tokius, kas parašyta. Visgi vaisių ir daržovių turime gauti.
Tiesa, apimtys neką tepasikeitė, bet tikiuosi, kad jos keisis:)
Sėkmės visiems, kas skaito mano eilutes ir siekia savo tikslo!
Taip ir toliau! Sėkmės ;)
as irgi esu isigijusi purskiama alieju, labai patenkinta. taciau ji naudoju tik salotoms, o viska kepu ant kokosu aliejaus, nes neva jis sveikesnis kepimui, be to, patiekalams suteikia kitokio skonio, kuris man labai patinka :) siulau isbandyti :)
Dviračius aš irgi mėgstu, važinėjam su vyru vasarą.
Norėčiau ir aš daugiau apimtyse matyti skirtumus. Bet kadangi dar jų nėr, tai džiaugiuosi pamestais kg.
Na ka, bėgu sportuot:)
Aš čia egi viską pradėjau su dideliu užsidegimu, valgiau tik pagal programą, daug vandens gerdavau, sportuodavau gal 4k per savaitę namų sąlygom, ir per savaitę pamečiau 2 kg :))) bet nežinau kas nutiko, dingo visa motyvacja, noras...taip liūdna :(
Ačiū dievui tie du kg negrįžo bent :D
iš tos nevilties, kad vėl pradėjau valgyti bet ką, užsirašiau į sporto klubą, užlėkiau čia forumą paskaityti,....tikiuos motyvacija sugrįš :((((