Taip pat turėjau prasitęsti narystę, nes reikėjo pagalbos iš šono, viena būdama bijojau, kad galiu paklysti.
Tad palaikau tave, sėkmės.
Dar ir dabar pagaunu save kažką kišant į burną tarp valgymų, nors valgyti nesinori --reikia lėkštę ištuštinti, stalą nuvalyti, sutvarkyti lentyną šaldytuve, vaikai kažko nesuvalgė ir t.t. Dabar jau susivaldau.:-):-)
Ir atrodydavo, kad pagrindinius valgymus lyg ir nedaug suvalgydavau, bet tas likučių siurbimas ir pridėjo kg.
1) Salotos su tunu
Įvairios salotos (yra rinkinukų prekybcentriuose)
Slyviniai pomidoriukai
Tuno skardinė
Kiaušinis (2 kiaušiniai)
Alyvuogių aliejus su citrinos žievelėmis
Druska
Pipirai
2) Salotos su riešutais
Įvairios salotos
Slyviniai pomidoriukai
Graikiški riešutai
Moliūgų sėklos
Agurkas (nebūtina, bet galima)
Druska
Pipirai
Alyvuogių aliejus su citrinos gabaliukais
3) Salotos su krevetėmis ir keptomis daržovėmis (sunkesnis variantas)
Įvairios salotos
Slyviniai pomidoriukai
Kepta cukinija (pamarinuota su druska, pipirais, prieskonių mišiniu)
Keptas baklažanas (marinuotas kaip ir cukinija)
Česnakas
Krevetės (žalios, kur parduodamos sūryme)
Agurkai
Moliūgų ir sezamo sėklos (kepintos keptuvėje)
Druska
Pipirai
Alyvuogių aliejus su citrinos gabaliukais
Šiaip aš niekad negaminu pagal receptus, tai kaskart gaunasi šiek tiek kitaip :) Galima tas proporcijas ir produktus visaip kaitalioti. Esmė, kad kai atrandi sau skanų variantą su salotomis, tai tos salotos visai kitą skonį įgyja :) Nes pačios salotos tai ir man žolė. Kol neatradau, kaip jas skaniai pagaminti, taip pat atkakliai jų vengiau (bet svoris vis tiek krito) :)
Kaip aš sakau, mūsų virtuvė labai nedėkinga. Mes iš mažens įpratę, kad skanu tai, kas riebu arba saldu :) Nemokam skaniai gaminti iš sveikų produktų. Bet kai to išmoksti, tai svorio metimas nebeatrodo toks sunkus dalykas :)