Ir visada aš, kai sugalvoju, kad reikia mesti kelis kg suorganizuoju kolektyve varžybas su keliom bobikėm ir spėkit, kas daugiausiai numeta kg. Taip , atspėjote,AŠ.:-):-):-)
ir dabar, kai sėdžiu namie su leliuku, man prireikė bendraminčių.
Tad žinokite aš kovoju su jumis aš būsiu liekniausia, gražiausia ir -iausia :-):-)11
Be to, daug prideda ir tai, kad šiaip esu "didelė" (ūgis 1,89) tad manau, kad į plotį jau nebėra reikalo didėti :D anksčiau sverdavau iki 80kg, ir jausdavausi gerai, bet kai peržengiau tą ribą (startavusi su kilo.lt buvau pasiekus 85), suprastėjo ir savijauta, vis sunkiau judėti pasidarė, ir į save nebesinori žiūrėti.. buvau nusprendusi vėl grįžti prie sporto dar prieš tampant kilo.lt nare, bet toks nemalonus jausmas, kai bėgant ant takelio jauti lašinius drebant, o ant dviračio atsisėdus rinkės išvirsta :))
Turbūt nieko naujo ir nepasakiau, esminis motyvas turbūt tas pats - norisi būti gražia ir liekna, o ne ta, kurią gatvėj pamačius kyla gailestis :)
Nors čia tik vienas
Taip ir skamba galvoje neseniai iš nepažįstamų žmonių girdėti žodžiai, kai nežinodami mano vardo jie apibūdino mane: taigi ta stora mergina ana ten... Niekada nesureikšmindavau tokių dalykų, nekreipiu dėmesio į kitų nuomonę, bet matyt tas kartas buvo lemtingas ir mano galvelėje kažką pajudinęs.
Taigi motyvas labai paprastas, ne- tikrai ne tai, kad kitiems atrodyčiau lieknesnė ar panašiai. :D O jis labai paprastas ir aiškus: pakeisti savo gyvenimo įpročius sveikesniais ir tuo pačiu numesti papildomus per apsileidimą ir tinginystę užaugintus kilogramus.
O dabar įstojus čia puoselėju svajonę, kaip ateinantį pavasarį, užsimesiu gražią gelėtą suknutę, kuri jau man permaža(kurią taip myliu) ir džiaugsiuosi savo pasiekimais. TIKIU, kad kaip nors, šios svajonės ir motyvacijos vedama, nors ir dantis sukandusi, priversiu save-tinginėlį pasiekti tikslų! ;))