Iki 17metu buvau kuda kuda (ugis 174cm 65kg) , kaip pagalysbet apetitu nesiskundziau.Suvalgydavau apie 10 cepelinu(patikekite normaliu cepelinu, sunku tuo patiketi , bet taip yra:)).Dar pamenu budavo tokios mintys , kad man reiketu priaugti svorio , kadangi labai liesa buvau(Oi kaip dabar gailiuosi apie tai pagalvojus.....)
Na o nuo 18m prasidejo mano bedeles , net nezinau kaip tai atsitiko , bet pradejau priaugineti svorio nerealiai.Bet kazkaip as tuo labai nesirupinau , vis sakydavau -Gyvenu viena karta gyvenime ir tikrai nesiruosiu grauzti morku , kad tureciau grazia figura:)
26metu pastojau , priaugau 10kg nestumo metu , bendras svoris tada buvo 90kg.Pagimdzius dukryte , tie 10kg nukrito iskarto , po ligonines , kurioje as pragulejau savaite , namo grizau gal kokiu 75kg.Visis stebejosi kaip as taip sukudau , vyras visai kitomis akimis i mane pradejo ziureti.Bet praejus keliems menesiams vel svoris grizo , vis pradejau galvoti , kodel taip atsitiko.Poto man tik dasuto , juk ligonineje porcijos normuotos, maitina 5k dienoje ir tikrai maistas neriebus:), o dar atradau kilo.lt , kuriame dirba tuo paciu principu ir pasiryzau numesti 10-15kg per 6men , mano trokstamas svoris 68kg
Tikiuosi laikui begant mano motyvacija nesuzlugs , o su visu mitybos planu ir sporto programomis sunku, pas m,ane 6men dukryte , kuri mamai neleidzia nieko padaryti:)
aš irgi pasiryžau, dar laukiu plano :) Labai smalsu, kaip viskas bus.