Marihøne
Kartu nuo: 2014-09-03
2014-09-03 20:42:44
Sveiki visi! Siandien visgi nusprendziau ir as jungtis prie Jusu ir bandyti susidraugauti su savo kunu,kuris paskutiniu metu man prikrete tokiu pokstu, jog uzlipus ant svarstykliu vos neapsiverkiau..Papasakosiu savo istorija, kam nebus nobodu skaityt ;) Pries 3,5 metu gime pirmagime dukryte, ir nuo tada prasidejo mano pacios kova su savimi. Per pusmeti sekmingai numeciau 30 kg, atrodziau keistai kauleta, bet pati sau baisiai grazi :D Kadangi svoris krito del gan drastisko nevalgymo ir didziulio streso (skyrybu), viskam nurimus, jis kazkiek ataugo, bet nezymiai. Po metu buvimo kuda ir grazia isitaisiau hormonine spirale, kuri man padejo uzsiauginti bent 5 kg labai greitai. Tuomet seke du metai daugmaz pastovus, ir galiausiai pries 3 menesius meciau rukyti..Kadangi pirma karta meciau, kai laukiausi, tai svorio didejima nurasiau nestumui ;) Per 3 menesius svoris issoko dar 8 kg virsun! Aptingau ir pradejau sukt ratus aplink saldytuva. Nuotaika vis blogeja, nes tai ka matai veidrody, mane varo i nevilty, kaip as taip sau leidau. Matau,kad vien galus atidavinedama sporto salej nieko nepasieksiu,tad teko pripazint, kad man reikia pagalbos susitvarkyt mityba. As noriu vel but kuda ir grazi :D