ewaldina
Kartu nuo: 2014-08-13
2014-08-15 17:29:04
Sveiki, esu čia dvi su puse dienos :) Skaitinėjau forumo temas ir sugalvojau parašyt apie save. Man 34 metai, auginu 15, 9 ir 4 metų sūnus. Iki 18m buvau stamboka, svėriau 64-65kg jei gerai pamenu, po 18 gimtadienio nežinau kaip bet nukritau iki 55kg. Va tokia ir ištekėjau. Pirmą sūnų važiavau gimdyt 74kg, bet per metus nuo jo gimimo galima sakyt be pastangų grįžau į 55kg. Su antru priaugau vos 10kg, tai po gimdymo svėriau apie 60kg. Kai sugalvojom planuot trečią, paleidau vadžias ir pastojau jau 72kg, gimdyt važiavau 84kg. Per metus grįžau į tuos 72kg ir viskas. Svoris kaip įkaltas. Kadangi auginu sūnus, tai gyvenimo būdas pas mus pakankamai aktyvus, bet ir maistas atitinkamas. Vadinamo valdiško darbo nedirbu, turim savo versliuką, aš esu buhalterė. Dokumentus tvarkau namie. Pagrindinės pareigos - mama, žmona. Taigi prie puodų praleidžiu pusę gyvenimo :) Galvojau kad žiūriu ką ir kiek valgau, bet tik čia atėjus supratau kaip smarkiai klydau, ne tiek su kaloringumu, kiek su kiekiais ir užkandžiavimais. Mano vaikinai (nežinau kur jiems telpa) amžinai alkani, rodos tik spėju nukraustyt lėkštes po valgymo, jau vėl kažką reikia gamint... Taip po kąsnelį to, dar šito paragausiu... va ir nekrinta svoris. Valgiaraštį gavau užvakar pavakarį, tai vakar ir šiandien jo griežtai laikausi, nors kaip anksčiau sukuosi virtuvėj. Su sportu niekada nebuvau susipykus, nes po stuburo išvaržos operacijos turiu mankštintis, kad nereiktų dar vienos :) Aš žinau, kad su kilo.lt pagalba man pavyks Kalėdas sutikt bent 10kg lieknesnei :)