Jei kalbėti apie priešistorę, tai svorio metimas man jau įgrisęs ir įsipykęs. Kiek save pamenu-visada dėl jo pergyvenau ir nervinausi. Ūgis tik 166, bet visada turėjau antsvorį. Tiesa, jis kiek keistokas. 18 metų svėriau 80 kg, bet kam pasakydavau-tas išsižiodavo, nes neatrodžiau tokia sunki. Ištekėjau, pastojau vieną kartą, paskui antrą, svoris sėkmingai pakilo... iki 100 kg. Tada ir prasidėjo mano kelionė. Ko tik nesiėmiau-ir sporto, ir kalorijų skaičiavimo, ir dalyvavau viename fitneso klubo projekte, ir net iš nevilties stebuklingų tablečių griebiausi... Net nelegalių. 8 numetu, 2 priaugu... 6 numetu 4 priaugu... Galutinis rezultatas kuris mane labai džiugino-78 kg.. Tada jaučiausi super graži, patraukli. Aišku, buvo lašinukų, bet niekas netikėjo, kad esu tokia sunkiasvorė... Taip pragyvenau gal 2, gal 3 metus ir vėl netikėtas nėštumas. Svoris auga kaip ant mielių.Pasiekia 100 kg bemaitinant. Tada su drauge einam pas vieną svorį numetusia ir padedančia kitiems tą daryti moteriškę. Dieta gan griežta, nors porcijos dideles, daug daržovių, jokiu luky day. Taip prabėga gimtadienis be torto, draugės gimtadienis be skanumynų, ateina Velykos(trys mėnesiai jau dietos). O tada pasidarau sveikuoliška torą iš datulių, razinų, riešutų, Jogurto. Nuėjusi sąžiningai papasakoju, kad sugriešijau ir ką-gaunu tiek pylos, kad viską metu. Rezultatas 88 kg. Bet tada dar vienas siurprizas-dar vienas leliukas. Va su juo ir atėjau čia. dukrytei tik 3.5 mėnesio, bet jei toliau taip-greit busiu nekilnojamas turtas... Atėjau su 103... Bandžiau pati laikytis, mažiau valgyti, bet turbūt perlenkdavau lazdą, nes pradėdavo trukti pieno, akivaizdžiai mažiukė neprivalgydavo ir būdavo nerami. Jau 4 diena čia, maitinuosi pagal valgiaraštį su tam tikrais siūlomais pakeitimais, pieno užtenka. Tuo galiu pasidžiaugti. Ir pagaliau šiandien luky day-nuo penktadienio laukia vyro gimtadienio paliktas torto gabaliukas, vynuogių kekė... Kaip džiugu kad yra tokių dienų...
Pirmadienį tikiuosi pavyks pasikonsultuoti su dietologe, tad labai to laukiu.
Be to po savaitės dar važiuoju į stovyklą su sūnumi ir mažiuke. Kaip tada reiks maitintis? Juk niekas man neduos virykles...
Kaip sakoma: jeigu nori pasiekti tai, ko niekada nebuvai pasiekęs, turėsi daryti tai, ko niekada nebuvai daręs ;)
Norėjau sustiprinti tavo motyvaciją, bet žiūriu, kad tu labai kategoriškai nusiteikusi :) Kaip sakiau, tai kiekvieno asmeninis pasirinkimas.. Kam tada registruotis čia, mokėti pinigus ir nesilaikyti nurodymų? :)