Monika Armonika
Kartu nuo: 2014-06-25
2014-06-29 23:35:09
Sveiki, visi dar kartelį. Na ką :) Tik dabar radau laiko pasidalinti savo sakykim 3 dienomis "kančių". :) Visų pirma AČIŪ už palaikymą. :) O dabar pradėkim nuo to, kad grįžusi į darbą susidūriau su rimtu išukiu. Kai dirbi padavėja reaguliariai pagal laiką valgyti negali. Toks jau grafikas, ryte - su pusryčiais viskas gerai, bet vėliau. Buvo tikrai sunku. Geriausia, kad taip buvo mano "lucky day", bet atsileisti negalėjau, juk tik pradėjau susiimti, tad pietums pasirinkau salotas, ryte jogruta, vėliau truputis vaisių ir t.t. O savaitgalis buvo košmariškas. Darbe nuo 7 ir lasktyti turiu praktiškai visą laiką, stebėjau laiką, tad pavalgyti pavyko, tačiau ne viską tiksliai pagal valgiaraštį, dalį gavau nemokamai iš virtuvės. :) Žinau, kad mano kolegos geri jie man padėjo pasverti, pagardinti ir panašiai. :) Šiandien paskutinę ilgosios darbo savaitės dieną jau lengviau... Žymiai sugalvojau ką darysiu kitomis ilgosiomis savaitėmis, susideliojau laikus. Visgi atsilaikyti prieš sausinius, pyragus (kurių lieka) buvo begalo sunku, į virtuvę nekišau nosies. Bent džiaugiausi, kad mano darbas aktyvus, pastovus lakstymas ir panašiai. Su sportu viskas puiku :) Šiaip apibendrinus, mesti svorį nėra lengva, tačiau savijauta viaai kitokia, nenoriu nuvilti savęs, tad labai stengiuosi. Plius man nepučia pilvo, nejaučiu apsunkimo.O dabar patas metas miegoti. Rytoj nauja, diena. :) Ir mini savaitgaliukas. Tad laiko gaminimui, sportui turėsiu sočiai. :) Beja iš darbo nusprendžiau parbėgti, gyvenu netoli :) O įsimsti kedus ir sportine aprnga nėra kas :)