Tikriausiai kaip ir daugelis, taip ir aš, prieš vasarą nusprendžiau numesti svorio - nei daug, nei mažai - apie 30 kg (tik negalvok, mielas dienorašti, kad aš naivi, mano tikslas - gražiai atrodyt bent kitą vasarą)..
Ir nors prisijungiau prie šio projekto tik prieš kelias dienas (2014-06-01), man patinka.. Patinka jaustis geriau, žinoti, kad kiekvienas kąsnis, dedamas į burną, nevirs dar vienu nereikalingu kilogramu..
Mano ūgis 164 cm, svoris buvo 94 kg, tiesa, 5 kg nuridenau rašydama baigiamąjį magistro darbą, tad prisijungiau prie kilo.lt sverdama 89 kg (žiauriai daug!!!).
Ko tikiuosi iš tavęs, mielas dienorašti? Kad nesmerksi manęs, kad esu per stora, tikiuosi, kad palaikysi mane siekiant mano tikslo..
Ir nors, mielas dienorašti, turėtum niekam neleisti savęs skaityti, nesupyksiu, jei dienoraščio lapus atversi ir kitiems kilo.lt nariams.. Juk kartu siekti tikslų visada LENGVIAU!
Taigi, mielieji, kurie esate prisijungę, lieknėkime kartu! :)
Juk net ir "Tūkstančio mylių kelionė prasideda nuo vieno žingsnio" (Lao Dzė).
Džiaugiuosi, kad ta pirmą žingsnį visos jau padarėm ;)
Mitybos plano laikausi 100%, šiandien diena be sporto, tad pasilepinau 20 min infraraudonųjų spindulių pirtelėje..
Savijauta puiki, miegu geriau, keliuosi anksčiau, ir apskritai jaučiu, kad turiu daugiau jėgų (placebas tikriausiai veikia) :D
Viskas kaip ir gerai, tik kaip reikės atsilaikyti prieš visas pagundas savaitgalį.. tai nežinau.. :/