Ši savaitė nebuvo lengva. Ne dėl to, kad motyvacija sumažėjo ar sunku atsilaikyti - tikrai ne. Tiesiog, lėkimas, lakstymas, baliukai darbe.. Mokslo metų galas, savaitgalį - vaikystės draugės vestuvės...
Mitybos laikiausi sąlyginai, t.y., stengdavaus pagal valandas, kai kažko negalėdavau, neturėdavau, tiesiog valgydavau "maždaug", arba bent nevalgiau to, ko man negalima.
Sportavau du kartus ir deja, daugiau šią savaitę nebespėsiu. Tiesą pasakius, nekantrauju vėl grįžti į ritmą kitą savaitę.
Taigi rezultatai ne tokie, kokių norėčiau, bet vis tiek džiugina:
-1 kg (išvis -3 per 2 sav.)
liemuo -3 cm (išvis -8)
klubus neteisingai matuodavau, tai dabar, sakykim, pradžia :)
daugiau nuo niekur nenukrito. Dėl krūtinės - gerai. Dėl šlaunų - nelabai :))
Šį savaitgalį vestuvė, tai discipliną dėsiu į šoną, juolab, kad rytoj man lucky day. O ant bėgių grįžt ketinu su trenksmu jau kitą savaitę.
vakar, t.y., pirmą dieną darbe, neišėjo laikytis NIEKO. pusryčiams nieko neturėjau, galva vis dar ūžė, o darbe stalai nukrauti nesąmonėm. Negana to, vakare nuvažiavus į IKEA, neatsispyriau dviems dešrainiams už litą :))) bet šiandien pasiėmiau į darbą ėdesio, pasiėmiau sportinę aprangą (vis dėlto, geriausiai mano motyvuoja sportas. Kai prabunda raumenys, jie šaukte šaukia: "Nevalgyyyyk! Mes nebenorim slėptis po riebalais!!" Neįsivaizduoju, kaip kai kurie čia geba išsilaikyti be sporto (turiu omeny, išsilaikyti "ant" mitybos plano). A, ir dar dietą naują gavau su trim šimtais minuso, tai vienu žodžiu :))
O nesisvėriau sąmoningai. Sversiuosi penktadienį ir drebėsiu, bet sau nuotaikos po veselės gadintis nepanorau. Na ką, bandom vėl ant bėgių stotis!
O kaip čia gavai mažesnio kaloringumo dietą? Pati pasiprašei?
Tuo metu man jos dar nerodė, tai šiek tiek išsigandau, susimąsčius ar aš noriu jos tokio mažumo. Bet bent kol kas esu žiauriai patenkinta, nes palyginus - daug daug skaniau ir paprasčiau net atrodo. Aišku, vakarienės sulyso, bet taip gal dar geriau. O smagiausia, kad pagaliau išlindo varškė ir įvairesni kokteiliai, kuriuos dievinu.