Svoris pradėjo augti ir kai pasiekiau 70 kg ribą supanikavau, visada sverdavau 64-62 kg :)
Pirmasis bandymas buvo 90 dienų maisto derinimo dieta. Racionas platus, porcijos didelės, kas ketvirtą dieną tortas vakarienei ir svoris krenta net be sporto. Po 90 dienų rezultatas superinis 60 kg :) Kelionė į užsienį, gyvenimo draugo piršlybos, mitybos planas pamirštamas, bet svorį sugebu išlaikyti apie 6 mėnesius, o tada vėl kilogramai pradeda augti, nes prasidėjo picų ėdimo dienos tikrąja to žodžio prasme.
Pasiruošimas vestuvėms, bandymai kovoti su svoriu neveiksmingi, išteku sverdama 72 (kokia gėda)
Vaikelio planavimas, negeras nėštumas, nervai, prisideda dar papildomi 4 kilai rezultatas 76 :(
Susiimu, draugė duoda dietologės mitybos rėžimą su 1300-1400 kaloražu, pradedu sportuoti. 3 mėn rezultatas - 10 kg, sveriu 66, atrodau geriau nei sverdama 60 be sporto. :)
Tada laiminga žinia, aš nėščia, stresas, kad tik viskas būtų gerai, 4 mėnesiai pastovaus vėmimo, svoris stovi, o tada prasideda, po 4-5 kilogramus per mėnesį. REZULTATAS VISO NĖŠTUMO METU PRIAUGTI 30 KILOGRAMŲ :(
Išeinu gimdyti sverdama 96. 10 kg nukrenta tik pagimdžius, dar 5 per pirmą savaitę, rezultatas 81. Pasakymas, kad svoris maitinančioms krenta kaip nežinau kas manęs neveikia. Kemšu sausainius, rašau diplomą ir auginu vaikelį.Prakeikti 81 kg. PDukrytei 6 mėn iki pasiruošimo krikštynoms šiaip ne taip įvairių pastangų dėk nuridenu svorį iki 75 kg, tada pradedu sportuoti ir maitintis pagal man jau kaip ir neblogai žinomus principus. Stumdausi pirmyn, atgal. 2 kg minus, o po to 2 kg plius, kol žymiuosi kiek ir ko valgau lyg ir viskas tvarkoje, kai tik nustoju tai daryti ir vėl gaunasi ne kas.
Metu sporto klubą ir pradedu bėgioti, ruošiuosi bėgti 10 km distanciją viename iš maratonų, žiūriu svorį, prikeliauju iki laimongojo 71 :D
Tada kojos trauma ir kelionė į užsienį, nebesusitvarkau su kilogramais ir mityba, turiu laimingus 73,5 kg ir taip atsiduriu šiame projekte. :)
Pasižiūrėkime, kaip man pasiseks šį kartą :)
Neriūte, ačiū ;)
Žaviuosi tavo valia laikytis dietos. Man niekada nepavykdavo :)
Kas šiame projekte man patinka, tai kad to maisto, kusis surašytas dietologės daugiau nei pakanka. Bent jau per 1 savaite kartais net tekdavo mažinti porcijas,kad nepersyvalgyčiau.
Sėkmės lieknėjant :)