Tada atradau kilo.lt. Per pirmas dienas nukrito iki 69.9. Bet svaigo galva, labai pieno sumažėjo (maitinu leliuką). Tad padidinom kalorijų skaičių iki 1800. Dabar jaučiuosi geriau. Pasak dietologės, laikantis programos turėtų per savaitę nukristi 1% kūno svorio, t.y. apie 0,7kg. O per praeitą savaitę (nors laikiausi dietos ir sporto) nukrito lygiai... 0. Svoris 69,9. Labai jau demotyvuoja ir noriu torto!
O mano vestuvės už 5 svaičių...numesčiau bent tuos 3,5 (5*0.7) - ir tai jau būčiau patenkinta.
Vat tokie reikalai. Rašau čia, nes manau, kad aplinkiniams klausyti kaip aš savim nepatenkinta - nieko gero :))) O čia būsiu suprasta.
Tiesa, per porą metų svoris iš gero gyvenimo užaugo su kaupu ir dabar bandau jį mesti.
Snopa... skaudi tema :) jei per nakti pabundu tik 3 kartus maitinti - tai rami ir gera buvo naktis... :) o dabar daznai vaikui dantys neduoda ramybes, tai ir 6 ir 8 tenka pabusti.. salia miega, niekur neinu, bet poilsis ne koks. taciau pamiegu ryte su ja, kas padeda atsigauti. neabejoju, kad tai trukdo normaliai medziagu apykaiatai, bet negaliu nieko pakeisti kol kas.
Lung, neseniai pradejau begioti. ir apsirgau po savaites... bet grisiu prie sito reikalo :) begioju diena, kol miega pietu miego vezime - mociute paziuri.
ir siaip, aciu uz palaikyma :)
o man dabar sekasi taip:
sestadieni privalgiau tortu (degustacija vestuvems :) bet tai mano lucky day).
dabar jau sveriu 69. apimtys nepakito. saldumynam potraukio didelio ner, plano laikausi.
emociskai jauciuosi sudinai, nes nemiegu naktim jau savaite...
sportuot irgi bandau saziningai. begiot neiseinu - persalus, pratimus padeda daryt vaikas lipdamas ant galvos :))